Kannada yanlısı gruplar Dünya'daki tiyatro sahiplerini Kamal Haasans'ın 'haydut hayatını' kontrol etme konusunda uyarıyor | Dünya

Pazar günü, Dünyas Kamakhipalya'daki gerilimler Pazar günü Kamal Haasans'ın yayınlanmasına karşı protesto etmek için Dünya Kamak Hakshana Vedike (KRV) 'de toplandı. Organizasyon, ülke çapında bir yasak çağırıyor ve deneyimli aktörün Kannada diline hakaret ettiğini iddia ediyor.

Kamal Haasan, yaklaşan Thug Life (PTI) filminin promosyonları sırasında Kannada hakkındaki sözleriyle karşı karşıya. (PTI)

Çok okuma – BMTC Driver, Dünya'daki yol kenarındaki tartışma sırasında kadınların üzerinden geçmeye çalışır, Haber viral hale gelir

Praveen Shetty yönetiminde, göstericiler tiyatro yetkililerini filmin gösterilmesi konusunda uyardı. Flashpoint, Haasan'ın Chennai'deki bir reklam materyali sırasında yaptığı tartışmalı bir açıklamayı izliyor ve burada “Kannada Tamil'den doğdu” iddia etti. Açıklama, Karnataka'da bir karşı tepki dalgasını tetikledi ve aktivistler Haasan'ı devletin dil mirasını azaltmakla suçladı.

Ani ile yaptığı röportajda Praveen Shetty, “Kamal Haasan cevap vermedi.

Aktörün sözlerinden sonraki günlerde, devlet boyunca protestolar patlak verdi ve Karnataka Film Ticaret Odası'ndan (KFCC) resmi bir tepki ile sonuçlandı. Oda, Kannada örgütleriyle dayanışmanın Haasan'dan bir özür gerektiren durduğu eyaletteki filmin yayınlanmasına yasak verdi.

Çok okuma – 67 Kayıtlı Rash Batter'ın Karnataka olarak öldü, 19 lakh'ın üzerinde risk altında: Rapor

Artan baskıya rağmen Kamal Haasan yerdeydi. Chennai'deki DMK merkezinin dışında muhabirle konuştu ve bir özür geçirmeyi reddetti ve ifade özgürlüğü hakkını iddia etti. “Bu bir demokrasidir. Hukuk ve adalete inanıyorum. Karnataka, Andhra Pradesh ve Kerala'ya olan sevgim gerçek – kimse iyi niyetlerden şüphe etmez. Eğer yanlış olursam özür dileyeceğim. Eğer yapmazsam, olmazsam,” dedi Haasan.

Aktör ayrıca geçmişte benzer tehditleri askıya aldığını itiraf etti, ancak siyasi baskıya veya duygusal zorlamaya boyun eğmeyeceğini iddia etti.

(ANI girişleriyle)

Emir

New member
Pazar günü, Dünyas Kamakhipalya'daki gerilimler Pazar günü Kamal Haasans'ın yayınlanmasına karşı protesto etmek için Dünya Kamak Hakshana Vedike (KRV) 'de
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sinan' Alıntı:
Selam millet Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)
Ben buna katılmıyorum @Sinan, özellikle son nokta bana ters geldi

Ilayda

New member
Pazar günü, Dünyas Kamakhipalya'daki gerilimler Pazar günü Kamal Haasans'ın yayınlanmasına karşı protesto etmek için Dünya Kamak Hakshana Vedike (KRV) 'de
Selam takip edenler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sinan' Alıntı:
Selam millet Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)
Belki haklısın @Sinan, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Koray

New member
Selam maceraperestler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Emir' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle Hafif bir not bıraktım
Bu konuda daha açık konuşacağım @Emir, ben tamamen farklı düşünüyorum

Acabey

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Emir' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle Hafif bir not bıraktım
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Emir, merak ettiriyor

Kaan

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Koray' Alıntı:
Selam maceraperestler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bu konuda daha açık konuşacağım @Emir, ben tamamen farklı
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Koray, yine de takip etmek lazım

Melis

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ilayda' Alıntı:
Selam takip edenler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Belki haklısın @Sinan, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilayda

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Koray' Alıntı:
Selam maceraperestler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bu konuda daha açık konuşacağım @Emir, ben tamamen farklı
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Koray, o zaman daha ikna edici olurdu

Yazan

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Kaan' Alıntı:
Herkese iyi günler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Kaan, çok genel kalmış

Melis' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Genel olarak iyi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Melis

Gulersin' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Biraz daha veri
Burada sana %100 katılamam @Gulersin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var