Dünya Youth, Kannada'da otomatik müzakere etmek için chatgpt kullanıyor. “Sorun çözüldü,” diyor İnternet | Dünya

Yapay zeka, günlük sorunları çözme şeklimizi hızla değiştirir – ve şimdi dil engellerini köprülemeye bile yardımcı olur. Dünya'dan keyifli bir örnekle, genç bir adam Openai'nin Chatt'ını Kannada'da bir otomatik çekirdek sürücüsü ile iletişim kurmak ve müzakere etmek için kullanıldı.

Dünya'dan genç bir adam, Dünya'da bir araba fiyatını düzeltmek için AI kullanıyor.

Çok okuma -Karnataka Ulaştırma Bakanı, bisiklet taksi hizmetlerini ayarlamak için HC Direktifinin uygulanmasını emreder

Videoya bir göz atın

Yenilikçi etkileşim Sajan Mahto tarafından sosyal medyada kaydedildi ve paylaşıldı. Videoda Mahto Chatgpt istedi ve dedi ki: “Merhaba Chatgpt, Dünya'daki sürücü ile müzakere etmeme yardım etmelisiniz. Sürücü, tarifenin tarife olduğunu söylüyor. £200 ve ben bir öğrenciyim. Lütfen müzakere edin £100. “

AI, Chatgpt'in ses asistanlarını kullandı ve devlet dilindeki müzakereleri Kannada'ya sorunsuz bir şekilde verdi. Demek £100. “

Bunu takip eden küçük ama başarılı bir müzakere oldu. Sürücü önce alıntı yapar £200 nihayet ücreti azaltmayı kabul etti £120 Kısa bir sohbetten sonra. “200 demiştim ve 150'ye düşmüştüm. İstediklerinden beri başka bir tane daha azalttım £30 ve sakini £120. Daha derin olacağım mümkün değil, “dedi sürücü. Mahto mutlu bir şekilde kabul etti ve arabaya atladı ve AI desteği sayesinde anlaşmayı mühürledi.

Çok okuma – Casturirangan, Hindistan'ın Uzay Hırsları Şeklinde

Video viral ve gerçek durumlarda AI'nın akıllı kullanımı için İnternet kullanıcılarını övdü. Birçok kullanıcı, Dünya'daki Dada olmayan sözcüsü için sık sık meydan okuma olan dil engellerinin artık ChatGPT gibi araçlarla ele alınabileceğine dikkat çekti.

Bir kullanıcı şöyle yorumladı: “Gerçek kullanımı! Davranışınızı takdir ediyorum.” Bir diğeri şöyle dedi: “Bu numarayı dükkan sahipleri ve sağlayıcılarla da kullanacağım!” Üçüncüsü ekledi: “Ki Kannada'yı çok akıcı bir şekilde konuşuyor!” Bir diğeri şöyle yazarken: “Kannada problemi sorunu çözüldü.”