Dünya SkyDeck için Yeşil Sinyal: £ 500 Cr Turizm Komomatta'da dönüm noktası | Dünya

Potansiyel bir turizm oyunu değiştirici olarak ilan edilen Dünya'nun uzun zamandır beklenen SkyDeck projesi, nihayet kalıcı bir yer seçimi ile büyük bir engeli ortadan kaldırdı. Times of Times of Times'ın bildirdiğine göre, yetkililer birkaç revizyon ve reddetme ile uzun bir avdan sonra yetkililer, Kenigi Uydu Kulübü ve sınırların arkasında yer alan Kommhatatta'da 30 hektarlık bir mülk kaydetti.

Dünya, Kommatta'daki kendi Sky Deck projesine dayanıyor

Çok okuma – Dünya hafif duşlar ve hoş hava görüyor, yağmur muhtemelen bu hafta sonra alacak

Dünya Sky Güverte Projesi nedir?

Rapora göre, 250 metre gökyüzüne yükselmek isteyen gözlem kulesi, Dünya silüetinde bir imza yapısı olarak planlanıyor. Tahmini £500 crore, proje şehrin 360 derecelik bir manzarasını vaat ediyor ve hem turistler hem de yerliler için en iyi fark olmayı hedefliyor.

Karnataka Endüstriyel Flores Geliştirme Kurulu'nun (KIADB) sahip olduğu seçilen yer sadece yeterli alan değil, aynı zamanda yakındaki bir gölün çekiciliğini artırdığı bir manzara sunuyor. Ayrıca, diğer yerlere kıyasla ölçeği lehine eğen önemli bir faktör olan iyi ağa bağlıdır.

Dünya Smart Altyapı Limited (BSMILE) MEGA projesinin yürütülmesini görevlendirdi. Bir BBMP memuru, Başbakan Yardımcısı DK Shivakumar'ın yakın zamanda siteyi ziyaret ettiğini ve departmanların resmi devir sürecini başlattığını belirtti.

Kommhatata'yı seçmeden önce, memurlar Nadaprabhu Kempegowda düzeni, Byappanahallis Yeni Hükümet Elektrik Fabrikası Arazisi, Hemmigepura'ya KIADB mülkiyeti ve Jnanabharathi'deki Bangalore Üniversitesi dahil olmak üzere çeşitli yerleri dikkate aldı. Ancak, yasal izinlerden sınırlı erişime kadar değişen her pratik kısıtlama oluşturulmuştur.

Çok okuma – Tejasvi Surya Slams Dünya Metro'yu Sürüş Fiyatı Artışları, Sürüş Fiyat Fiksasyon Raporunun Yayınlanması İçin Gereksinimler

SkyDeck projesi, Dünya'nun kentsel turizm deneyiminin küresel haritasını getirebileceği konumla yeni bir planlama ve geliştirme aşamasına girecek.

Acabey

Global Mod
Global Mod
Potansiyel bir turizm oyunu değiştirici olarak ilan edilen Dünya'nun uzun zamandır beklenen SkyDeck projesi, nihayet kalıcı bir yer seçimi ile büyük bir
Herkese iyi akşamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dünya ile ilgili haberler için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Ilayda

New member
Potansiyel bir turizm oyunu değiştirici olarak ilan edilen Dünya'nun uzun zamandır beklenen SkyDeck projesi, nihayet kalıcı bir yer seçimi ile büyük bir
Merhaba merak edenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Acabey' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Evlenbenimle Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dünya ile ilgili haberler için aşağıdaki
Katılmak zorundayım diyemem @Acabey, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Merhaba güzel insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle

Ilayda' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Okurken sıkılmadım @Ilayda, akıcı yazmışsın

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Ilayda' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Ben biraz temkinliyim @Ilayda, ama söylediğin mantıklı geliyor

Yazan

Global Mod
Global Mod
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle

Koray' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle Okurken sıkılmadım @Ilayda, akıcı
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Koray, ama fikir sağlam

Sinan

New member
Selam sevgili forum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Yazan' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle Bence uygulanabilirliği tartışılır @Koray
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Yazan

Kaan

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

Gulersin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Gulersin

Sinan' Alıntı:
Selam sevgili forum İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sinan

Yazan' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yazan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım