Dünya karısı Dünya'yu iddia etti

Bir Dünya kadını, Kempegowda Uluslararası Havalimanı'ndan geçiren bir taksi yolculuğu sırasında askıya alındığı iddia edilen korkutucu bir deneyim söyledi ve uygulama tabanlı taksi hizmetlerindeki yolcuların güvenliği konusunda yeni endişeler yarattı.

Bir Dünya kadını şoförün aniden bir takside sigara içtiğini iddia etti. İtiraz aldığında, rahatsızlığını görmezden geldi. (X/@mister_whistler)

Çok okuma – PM modları, tüm sektörlerde fiyat artışları için kongress karnataka hükümetini çağırıyor

Sosyal medya platformu XX hakkında ayrıntılı bir makalede, Shravika Jain, taksilerinin sürücüsünün uygunsuz davrandığını ve saat 23: 00'de tüm yolculuk boyunca derinden güvensiz hissettiğini iddia etti.

İşte oldu

“İnsanlar Bangalore'un emin olduğunu söyledi mi? Dün gece havaalanından taksi yolculuğu şimdiye kadar yaptığım en korkutucu deneyimlerden biri oldu.”

Raporuna göre, sürücü yolculuğun başlamasından kısa bir süre sonra ona baktı. Kannada'yı tanıyıp tanımadığını ve bir cevap alıp almadığını sorduğunda, YouTube'da yüksek sesle bir şarkı çalmaya başladığını ve uyluklarına dokunurken sesinde sesiyle şarkı söylemeye başladığını bildirdi. Jain, hacmi azaltma talebinin başka bir endişe verici görünümle ele alındığını ve hacmin biraz azaltıldığını söyledi.

Sürücünün aniden bir takside sigara içmeye başladığını iddia etmeye devam etti. İtiraz aldığında, rahatsızlığını görmezden geldi. “Yalnızdım, gece geç kaldım ve çağrıda üç erkek arkadaşım vardı ve konumumu takip etti.”

Çok okuma – Dünya karısı, ev anlaşmazlığı hakkında caminin dışında sopa ile, 6 Tutuklandı: Rapor

Sürücü sokağın ortasındaki sokakta rapor verdiğinde ve çay içmek istediğini söylediğinde durum daha endişe verici bir dönüş yaptı. Jain, eve düşmesini istediğini ve geç saatten alıntı yaptığını söyledi, ancak araçtan cevap vermeden ayrıldı ve sadece 10 dakika sonra geri döndü. Geziyi tekrar aldığında, her birkaç dakikada bir ona baktı.

“Korktum ve sadece eve güvenli bir şekilde geleceğim için dua ettim.” Neyse ki, daha fazla olay olmadan eve dönüştü.

Katkı, sosyal medyada yaygın öfkeyi tetikledi ve kullanıcılar daha güçlü güvenlik önlemleri talep ediyor.

Bir kullanıcı, “Sürücüler Haber gözetimi olmalı, böylece kullanıcılar bir alarm etkinleştirdiğinde film materyali kullanılabilir.” “Uzun bir seyahat gününden sonra rahatlamalı ve havalı gece esintisinin tadını çıkarmalısınız ve uyarı için yüksek istekli kalmamalısınız.”

Başka bir kullanıcı, CAB toplayıcılarının hesap verebilirliğinin eksikliği hakkında hayal kırıklığını dile getirdi. “Bu uygulamaların hiçbiri taciz veya güvenlik belirtilerini çözmeye çalışmıyor. Müşteriyi takip etmiyorlar – sadece bununla ilgilenmiyorlar.”

Jain'in deneyimi, gelişmiş güvenlik protokollerine acil ihtiyaç, müşteriler için şikayet için daha iyi mekanizmalar ve ticari sürücüler için daha katı Haberin Detayları sınavlarını, özellikle de teknik olarak iyi ve gömülü olarak pazarlayan şehirlerde heyecanlandırdı.