“Ayda £ 1 lakh tasarrufu”: Dünya kadın, “korkunç” olmadan harcama alışkanlıklarını paylaşıyor, Spark'ın tartışması | Dağıtım

Dünya'dan 23 yaşındaki bir kadının Reddit katkısı, kullanıcıları beni değerlendirmeye/finansal kararlarım için beni kızartmaya davet ettikten sonra viral hale geldi. ” £Ayda 70.000 ve hala tasarruf etmeyi başardı £1 lakh.

Birçoğu, kazançlarıyla ilgili şaşkınlıklarını ifade etmek için yorum alanına gitti £Ayda 1,7 Lakh sadece 23 (Pexel)

“Uzaktan çalışıyorum,” diye yazdı ve baskılarını yıkıyor: £1bhk daire için 27k, £Netflix için 199, £Claude Pro için 2K, £Yemekte 15k, £10k yiyecek, £499 Su Faturası, £700 elektrik ve etrafında £Her ay ebeveynleriniz için hediyeler veya satın alma işlemleri için 10K.

Ayrıca oku: “En çirkin burnu var”: Büyük Britanya Mama Spark'ın Yenidoğanını alay ettikten sonra öfkesi

Güçlü masraflara rağmen, bunu açıkça belirtti: “Tam olarak belirleyemiyorum, ama genellikle ayda 70.000. Ve ayda yaklaşık 1 L tasarruf ediyorum.”

Giderler için gerekçesi birçok akor yaptı: “Bunu daha iyi yapabileceğimi biliyorum, ama gerçekten paradan tasarruf etmek için gençliğimde korkunç bir şekilde yaşamak istemiyorum.”

Poster, sigara içmediğini, içmediğini veya kutlamadığını açıkça belirtti. “Ama anne ve babaya harcamayı ve iyi yemekleri keşfetmeyi seviyorum.”

Ayrıca işi ve maaşıyla ilgili meraktan bahsetti ve şöyle açıkladı: “Sadece bir yıl içinde birkaç anahtarım lol vardı.” Ve birinci sınıf bir kolejden geldiğini varsayanlar için, “Kelimenin tam anlamıyla bir VIT eşdeğeri enstitüsünden, üniversitesinin paketiyle hiçbir ilgisi olmadığını” söyledi.

Gönderiye bir göz atın:

Katkı hızla dikkat ve yorumları çekti. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “23 yaşında 1.7L yaparsanız, bizi kızartabilirsiniz.” Bir diğeri ekledi: “1bhk için 27k, aynı zamanda uzaktan mı? Neden?”

Bir diğeri şöyle yazdı: “Güvenliğinize harcadığınız sürece, ebeveynlerinizi mutlu tutun ve harcamaktan daha fazla tasarruf edin, kesinlikle doğru yoldasınız.”

Bir kullanıcı şunları önerdi: “Bu 1L'yi özkaynak, fd/rd ve altın bir kombinasyonu ile kaydedin. Asla pişman olmayacaksınız !!”

Ayrıca Oku: Rajasthan -Mantani, Attari'nin ortasında beklemeye alınan Pakistanlı kadınla adam düğünü