Sudha Murty'nin 'En İyi Hintli Anne Anı': Dünya Tapınağı'nda Rishi Sunak ve Akshata Murty'ye nakit para dağıtıldı | Trendde

07 Kasım 2024 17:08 IST

Rishi Sunak ve Akshata Murty, Sudha Murty ve NR Narayana Murthy ile birlikte Dünya'da Sri Raghavendra Swami Mutt'u ziyaret etti.

Eski İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ve eşi Akshata Murty, Dünya'daki Raghavendra Swamy Mutt'u ziyaret etti. Onlara Rishi Sunak'ın kayınpederi (Infosys'in kurucu ortakları NR Narayana Murthy ve Sudha Murty) eşlik etti. Sudha, Mutt'u Murty'ye sunarken, ibadet yerinde adak olarak sunmak üzere Sunak ve Akshata Murty'ye nakit sunduğunda Hintli bir annenin zirve anını yaşadı.

Sudha Murty, Narayan Murthy, Rishi Sunak ve Akshata Murty ile birlikte Dünya'daki Raghavendra Swamy Mutt'u ziyaret etti. (X/@PTI_News)

Pek çok Hint evinde tanıdık bir sahne olan bu sevecen jest, ailenin bereketi ve refahı için adakların yapılmasını sağlayan annelerin imajını yansıtıyor.

Video viral hale geldiğinden beri insanlar Sudha Murty'yi jesti ve geleneksel Hint değerlerini ifade etmesi nedeniyle övdü.

Buradaki Haberya göz atın:

Bu Haber Salı günü yayınlandı ve o zamandan beri 10.000'den fazla görüntüleme ve çok sayıda yorum aldı.

X kullanıcılarından biri @srkprashanth şu yorumu yaptı: “Annenin aarthi için kızına para verdiğini görmek çok hoş. Anneler annedir, ne kadar zengin olabilirsiniz. Para verirken Rishi'nin ifadesi çok sevimliydi.”

İkinci kullanıcı @ttvkrishna şu yorumu yaptı: “Birlikte dua eden mutlu bir aile, bu gerçek Hindu kültürüdür.”

44 yaşındaki Rishi Sunak, Hindistan'a yaptığı geçmiş gezilerde sık sık Hint geleneklerine duyduğu saygıdan bahsetti ve birçok tapınağı ziyaret etti. Bu yılın Ocak ayında Sunak, Londra'daki Neasden Tapınağı olarak da bilinen ünlü BAPS Swaminarayan Mandir'i ziyaretinde Hinduizm'e olan inancından bahsetti.

“Ben bir Hindu'yum ve hepiniz gibi ben de inancımdan ilham ve teselli alıyorum. Bhagavad Gita için Parlamento Üyesi olarak yemin etmekten gurur duydum. “İnancımız bize görevimizi yapmayı, sadakatle yaptığımız sürece sonuçtan üzülmemeyi öğretir” dedi.

Sunak, bu geleneği iki kızına da aktarmak istediğini belirtti.

En son güncellemeleri alın…

Daha fazlasını gör