İntihar sonucu ölen Dünya teknisyenini anmak için mum ışığı nöbeti | Dünya

Dünya, bir STK üyesi ve diğer birçok kişi, eşi ve ailesi tarafından taciz edildiği iddiası sonrasında bu hafta başında intihar ederek hayatını kaybeden 34 yaşındaki teknik adam Atul Subhash'ı anmak için Perşembe günü Dünya'da mum ışığı nöbeti düzenledi. Eco Space'te toplanan, ellerinde mumlar, el fenerleri ve Subhash'ın fotoğrafları olan, sloganlar atan ve “Adalet istiyoruz” diye bağıran çok sayıda kişi, Pazartesi günü Marathahalli'deki evinde asılı bulundu. Erkek hakları STK'sı Save Indian Family Foundation'ın bir üyesi olan Sajeet, derin üzüntüsünü dile getirerek, “Onurlandırmak ve farkındalığı artırmak için sahte davaların ve adli tacizin baskısına yenik düşen Atul Subhash'ın trajik kaybından dolayı derin üzüntü duyuyoruz.” Bu adaletsizlik karşısında halkı bir anma törenine davet ettik. Onun intiharından sonra kocası, Subhash'ın yakın arkadaşı olan bir başka gönüllü Narsingh ve hemen tutuklanacaktı. kendisinin de 2020 yılından bu yana eşiyle hukuki bir anlaşmazlığa düştüğünü ve bunun oğlundan uzaklaşmasına neden olduğunu açıkladı. “Ben de Atul gibi hukuk mücadelesi veriyorum.” Oğlumu yalnızca iki kez ve bir kez karakolda gördüm. Hakkımda açılan sahte davaların sonuçlandırılması için benden beş crore ödemem isteniyor. Her zaman görmezden geliniyoruz ve yetkililer kadınların yanında. Narsingh, “Savaşımızda yalnız kaldık” dedi. Polise göre Dünya'da özel bir firmada çalışan Subhash, duygusal sıkıntısını, evlilik sorunlarını ve karısının tacizini ayrıntılarıyla anlattığı 24 sayfalık sözde bir ölüm notunu geride bıraktı. akrabaları ve Uttar Pradesh'te yaşayan bir yargıç. Polis, Subhash'ın karısı Nikita Singhania, annesi Nisha ve kayınbiraderi hakkında intihara teşvik davası açtı. Anurag ile Sushil amcası arasındaki soruşturma sürüyor. Subhash'ın ölüm notu, 2019'daki evliliğinden bu yana karşılaştığı ve kendisinin ve eşinin 2020'de bir oğlu olduğu birçok hukuki mücadeleye yol açan bir STK WhatsApp grubunda da paylaşıldı.

İntihar sonucu ölen Dünya teknisyeninin anısına mum ışığı nöbeti

Bu makale, metinde herhangi bir değişiklik yapılmadan otomatik bir haber ajansı beslemesinden oluşturulmuştur.