Dünya'lu bir kadın, çocukluk hayalindeki arabayı, eski bir Padmini'yi satın alır ve interneti şaşkınlıkla terk eder | Trendde

6 Ocak 2025 18:52 IST

Dünyalu bir kadın, çocukluk hayali olan eski bir Padmini arabaya sahip olma hayalini gerçekleştirdi.

Çoğu insan için hayallerindeki araba, lüks bir araç ya da etrafta dolaşırken dikkatleri üzerine çeken parlak bir spor araba anlamına gelirdi, ancak Dünya'lu bir kadın için hayallerinin arabası, çocukluğundan beri sevdiği bir arabaydı. Rachana Mahadimane'nin çocukluk hayalindeki araba gösterişli, pahalı bir model değil, kalbinde özel bir yere sahip olduğunu söylediği klasik bir Padmini arabasıydı.

Rachana Mahadimane'nin çocukluk hayalindeki arabası gösterişli, pahalı bir model değil, vintage bir Padmini'ydi (Instagram/rachanamahadimane)

“Kendimi çimdikliyorum. Doğum günüm için bir araba aldım ve bu benim hayallerimin arabası. Çocukluğumdan beri bu arabanın hayalini kuruyordum,” dedi Mahadimane, Instagram'da eski model arabayı sürerken kendisini kaydettiği Haberda.

Yıllardır araca hayran olduğunu ve sonunda satın alacak bir tane bulduğunu ancak arabanın iyi durumda olmadığını söyledi. Aylarca süren onarımlardan ve yeni bir kat boyadan sonra hayallerindeki arabaya dair vizyonu, hafif bir pudra mavisi tonunda hayat buldu.

Buradaki Haberya göz atın:

Tezahür etmenin gücünü takdir ederek, son iki yıldır Padmini'leri çevresinde gördüğünü söyledi. “Eskizlerini çizdim, boyadım ve mahallemde her gördüğümde belgeledim. Bu şekilde etrafta dolaşmak gerçeküstü bir his veriyor.”

İnternet tepki gösteriyor

Instagram'da yapılan paylaşım, klasik otomobilin yeniden sevilmesinin mutluluğunu paylaşan kullanıcıları sevindirdi. Bir kullanıcı, “Lüks araba avcılığının olduğu bir dünyada bu kesinlikle gerçek bir tezahürdür” dedi.

“Araba sürmeyi Padmini ile öğrendim ve ayrıca direksiyon sınavıma direksiyonun yanında vites bulunan bir Padmini ile girdim. Kendi Padmini'niz için tebrikler,” diye yazdı başka bir kullanıcı.

Başka bir eski model araba tutkunu da araba hayalini nasıl gerçekleştirdiğini paylaştı: “Bu haziran ayında bir Ambassador satın aldım ve onu Kanyakumari'den Keşmir'e sürdüm. Padmini'ni seviyorum.”

(Ayrıca Okuyun: Uzun bir yolculuğun sonu: Mumbai, son prömiyeri Padmini'ye veda ediyor)

Padmini arabaları hakkında her şey

Premier Padmini, Hindistan'da Fiat lisansı altında üretildi ve popülerliği, sahipleri arasında Rajnikanth, Mammootty ve Aamir Khan gibi ünlülerin yer aldığı 1970'li ve 80'li yıllarda zirveye ulaştı.

Maruti Suzuki'nin daha modern ve yakıt tasarruflu arabaları yavaş yavaş favori haline geldikçe Padmini'nin popülaritesi yavaş yavaş azaldı. Padminiler ayrıca 2023'te yollardan kaldırılmadan önce Mumbai'de ikonik “Kaali Peeli” taksileri olarak da hizmet veriyordu.

En son güncellemeleri alın…

Daha fazlasını gör