Dünya teknisyeni, Sundar Pichai'nin 'teknoloji CEO'su bingo'yu keşfetmesinin ardından Goa'da Zerodha patronu Nikhil Kamath ile buluştu | Trendde

Dünyalu bir yazılım mühendisi, Goa'da Zerodha'nın kurucu ortağı Nikhil Kamath ile tıkladığı bir selfieyi paylaşmak için X'i (eski adıyla Twitter) kullandı.

Nikhil Kamath (sağda), Goa'da bir mühendisle selfie çektirdi. (X/@PuriSid)

Sid Puri Pazar günkü bir gönderide “Goa >> her yerde. OG Bangalore çocuğu Nikhil Kamath ile tanıştım” dedi. 38 yaşındaki Kamath, rahat giyimli, kolsuz siyah bir tişört giyiyordu. Elini mühendisin omzuna koydu ve fotoğrafa gülümsedi.

Gönderi, gönderiye yorum bırakan diğer birçok kullanıcının ilgisini çekti.

Bir soruyu yanıtlayan Puri, Zerodha milyarderiyle Goa'nın Assagao kentindeki popüler bir kafede tanıştığını söyledi.

Bu arada Puri, Eylül 2023'te Google CEO'su Sundar Pichai ile San Francisco sokaklarında tanışan kişiyle aynı.

Puri geçen yıl X'e Hindistan doğumlu teknoloji lideriyle fotoğrafını paylaşarak “SF'ye git dediler, kimse beni sokakta Sundar Pichai ile tanışmaya hazırlamadı” dedi.

Pichai rahat giyinmişti, kot pantolon ve ceket giymişti.

“Teknoloji CEO'su Bingo”

Bir kullanıcı Puri'ye bir yıl önce Pichai ile yaşadığı karşılaşmayı hatırlatıp şaka yollu bir sonraki görüşmesinin Başbakan Narendra Modi ile olup olmayacağını sorduğunda, “Ben teknoloji CEO'su bingo oynuyorum, dünya lideri bingo değil” dedi.

Başka bir kullanıcı, “Sid'in ünlülerle tanışma olasılığı, tahmin piyasalarında ticareti yapılabilir bir olay olmalıdır” dedi.

(Ayrıca Okuyun: Nikhil Kamath'ın annesi, o 9. sınıftayken 'ilk işini' tuvalete attı)

Nikhil Kamath, 3,1 milyar dolarlık net servetiyle Hindistan'ın en genç milyarderlerinden biri. Hurun Hindistan Hayırseverlik Listesi 2024'e göre kendisi aynı zamanda ülkedeki en genç hayırseverlerden biri. Bağış yaptı ₹Rainmatter Vakfı'na 120 crore. Geçen yıl kendisi ve ağabeyi Nithin Kamath, bir bağışın ardından Hurun listesine girmişlerdi. ₹İklim değişikliği ve çevresel sürdürülebilirliğe yönelik 110 crore.