CT Ravi, valiye, kendisine kötü muamelede bulunan polis memurlarına karşı harekete geçmesi çağrısında bulundu | Dünya

Karnataka BJP MLC CT Ravi Pazartesi günü Vali Thaawarchand Gehlot'u, “yasadışı tutuklanma” iddiasına karışan ve kendisine karşı açılan bir cinsel taciz davasıyla bağlantılı olarak polis nezaretinde ona kötü muamele eden polis personeline karşı gerekli yasal işlemleri başlatmaya çağırdı. Bakan Laxmi Hebbalkar.

BJP lideri CT Ravi. (PTI)

Ayrıca okuyun – Karnataka CM Siddaramaiah, ülkenin en zengin üçüncü başbakanı seçildi. Daha fazla ayrıntı

Ayrıca valiyi derhal ek güvenlik sağlamaya çağırdı.

Burada gazetecilere konuşan Ravi, olayın konsey içinde gerçekleştiğini ve konsey içindeki tüm yetkilerin kendisine verildiği için konsey başkanı Basavaraj Horatti'nin onayının alınması gerektiğini söyledi. Polisin yaptığı hata, başkanın rızası alınmadan davanın kayıt altına alınmasıydı.

Ayrıca delil olmadan tutuklandığını söyledi.

“Şimdi onlar (polis) bunu (Haber kanıtını) Adli Bilim Laboratuvarı'na göndereceklerini ve başkanın iznine ihtiyaçları olduğunu söylüyorlar, ancak benim sorum ben tutuklanmadan önce kimin izninin alındığı. Beni kötü niyetle tutukladılar.” “Bakanların baskılarına boyun eğdiler” diye ekledi.

BJP lideri valiye yazdığı mektupta 19 Aralık olayını hatırlattı ve üst düzey Belagavi polis memurlarını ve onların astlarını kendisine karşı dava başlatmak ve bakanların baskısı altında ona kötü muamele etmekle suçladı.

Ravi ayrıca onları, 19 Aralık gecesi kendisini 400 kilometre araba sürmekle ve gözaltındayken kan kaybından ölecek kadar ağır yaralamakla suçladı.

Ayrıca okuyun – Dünyalu teknik adam, Sundar Pichai'nin görülmesinin ardından Goa'da Zerodha'nın patronu Nikhil Kamath ile buluştu: 'Teknoloji CEO'su bingo'

“Polis benim polis cipindeki kanamamı, kusmamı hiç umursamadı, saatlerce ilk yardım ve tıbbi tedavi yapmadı. Mektubunda, “Beni saatlerce aç, susuz, aç bıraktılar, hayvan gibi istismar ettiler, korkunç işkenceler yaptılar, zihinsel ve fiziksel olarak taciz ettiler” iddiasında bulundu.

Ravi, polisin kendisini “ortadan kaldırmak” için mümkün olan her türlü girişimi yaptığını iddia etti ve valiyi, tüm olayla ilgili olarak Emniyet Genel Müdüründen açıklama istemeye çağırdı.