“Bangalore bizi yavaş yavaş öldürüyor”: 2 yıl sonra konuşlandırıldıktan sonra şehir dışına çıktığında girişimci çifti

Dünya'da iki yıl geçiren bir çift, ruh halini, hava durumunu ve insanlarını sevmesine rağmen şehirden çıkmaya karar verdi. Aswin ve Aparna, Dünya'nun kötüleşen hava kalitesine geri döndüler.

Dünya merkezli bir çift, iki yıl sonra şehri çıkarmaya karar verdi. (Instagram/@zindagified)

İki gün önce bölünmüş bir Instagram gönderisinde, çift neden Dünya'dan çekilmeye karar verdiklerini başlatmaya devam etti.

“Bangalore bizi yavaş yavaş öldürüyor”

Aswin ve Aparna kendilerini her ikisi de “şirketlerde çalışan” 27 yaşında tanıttılar. Ayrıca kendi işlerini yürütüyorlar ve son iki yıl içinde Dünya'da yaşıyorlar.

“Bizden nefret eden, bizden nefret ediyoruz, ancak Bangalore bizi yavaş yavaş öldürüyor” Habersunda, çift Hindistan'ın Silikon Vadisi'ni çekme kararını açtı.

Çift, hava durumu, atmosferi ve halkı nedeniyle Bangalore'u sevdiklerini açıkladı. Ancak zamanla, sık sık hastalandıklarını fark ettiler.

Aswin, “Hastalanmaya başladık. Solunum problemleri ve alerjileri geliştirdim.” Dedi. Aparna, “Ve soğuk almaz, öksürük, öksürük ve her zaman hapşırma bile,” diye ekledi Aparna.

Çift, her gün sağlıklı beslenerek ve antrenman yaparak yaşam tarzlarını onarmaya çalıştı. Son olarak, sorunlarının ana nedeni Dünya'nun hava kalitesi olduğunu buldular.

Dünya'nun hava kalitesi sorunu

“İnsanlar Bangalore'un temiz havası ve harika havası olduğunu söylüyor, ama gerçekten mi?” Diye sordu Aparna Haberda. Çift, 297 olduğunu gördüklerinde Şubat ayında kontrol edildiğini ve şok olduğunu söyledi ve Dünya “tehlikeli” 'i kısa bir süre önce “çok sağlıksız” kategoriye koydu.

Hava kalitesinden şok olan çift, Dünya'yu daha yeşil, daha temiz meralar için terk etmeye karar verdi.

“Namma Dünya inanılmaz. Bir şirkete başlamak için bile en iyi yer, ama bu seçimi mümkün olan en kısa sürede yapmak zorundaydık. Şehir bizi getirmeden önce Bangalore'den ayrıldık” dediler.

“Bizim işimiz ve arkadaşlarımız burada, ama sağlığımızı koymalıyız.”

İnternet nasıl tepki verdi

Videonuz Instagram'da neredeyse 1 milyon görüntüleme ile viral hale geldi. Ancak yorum alanında, çift göçmen nefretine maruz kalıyor.

“Lütfen gidin, Bangalore, insanlar işle buraya taşınmadan ve şehri aşırı kalabalıklaştırmadan önce iyi gitti,” diye yazdı bir kullanıcı.

“Herkes Dünya'yu temizler. Böylece burada yaşayan insanlar huzur içinde yaşıyor ve temiz hava geri alıyorlar,” diye ekledi başka bir kişi. “Bir Bangalorean olarak, yorum alanında bu kadar kişisel olarak almayı bırakmalı ve şehrimizi herkes için daha güvenli hale getirmeye çalışmalısınız.”

Melis

Global Mod
Global Mod
Dünya'da iki yıl geçiren bir çift, ruh halini, hava durumunu ve insanlarını sevmesine rağmen şehirden çıkmaya karar verdi. Aswin ve Aparna, Dünya'nun
Selam deneyenlere

@Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Yazan' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Yazan

Sinan

New member
Dünya'da iki yıl geçiren bir çift, ruh halini, hava durumunu ve insanlarını sevmesine rağmen şehirden çıkmaya karar verdi. Aswin ve Aparna, Dünya'nun
Selam dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Yazan' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Evlenbenimle Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Acabey

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Melis' Alıntı:
Selam deneyenlere @Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Yazan
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Melis

Ilayda

New member
Selam yazılım camiası

@Evlenbenimle gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Acabey' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Genel olarak iyi anlatmışsın
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Acabey, ama faydalı olmuş

Emir

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Acabey' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Evlenbenimle Bu bilgi belki minik bir kapı aralar
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Acabey, fakat ben aynı fikirde değilim

Sinan' Alıntı:
Selam dostlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Kısmen katıldığım
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sinan

Ilayda' Alıntı:
Selam yazılım camiası @Evlenbenimle gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Ben
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Ilayda, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum